E-learning voor de BHV

Met deze e-learning bereid de aankomende BHV’er zich optimaal voor op de praktische lesdagen. Alle theorie komt in afwisselende vormen aan bod en na elk onderdeel wordt de kennis getoetst. Tijdens de (praktische) lesdagen worden de vaardigheden en procedures geoefend. 

ccbLearning

Samenvatting e-learning voor de BHV

 • Duidelijke e-learning met afwisseling in werkvormen

 • Interactieve toetsen beschikbaar om kennis te toetsen.

 • ccbLearning: gebruiksvriendelijk portaal toegankelijk op pc, tablet of smartphone

 • Leren in eigen tijd & tempo op eigen werkplek, daarna de praktijk oefenen

 • Maatwerk e-learning cursus afgestemd op jouw bedrijf

 • Licentiekosten per cursist € 25

 • Prijs maatwerk op aanvraag (klik op "offerte aanvragen")

 

Vraag & antwoord

 

Wat houdt e-learning voor de BHV in?
E-learning voor de BHV houdt in een digitale les als voorbereiding op de BHV praktijkdagen waar we vooral vaardigheden en procedures beoefenen. Deze e-learning dient niet als vervanging van een stuk praktijkoefening maar meer als optimale voorbereiding. Wij geloven dat veel mensen beter de kennis leren door middel van een e-learning cursus dan met een standaard lesboek. E-learning heeft als voordeel dat het interactief is met afwisseling in werkvormen, opdrachten, toetsen en video's. 

Voor wie is deze e-learning bedoeld?
Voor iedereen die een basisopleiding BHV wilt volgen, maar liever de kennis opdoet op een interactieve manier dan met een lesboek. Verder zijn er diverse mogelijkheden om de e-learning aan te passen met informatie die over de eigen BHV-organisatie, gebouw en procedures gaat. Maatwerk is vooral bedoeld voor grotere organisaties met veel BHV'ers.

Kan deze e-learning gecombineerd worden met de klassikale basisopleiding BHV van NIBHV
Ja. De deelnemer ontvangt alleen geen lesboek, maar een toegangscode tot ons leerportaal. Hier heeft de deelnemer een aantal weken de tijd om zich voor te bereiden op de BHV (praktijk)opleiding en het theorie-examen van het NIBHV.

Wat houdt het maatwerk e-learning voor de BHV in? 

Elke e-learning kan naar wens aangepast worden. Bijvoorbeeld eigen beeldmateriaal, plattegronden of procedures kunnen er aan toegevoegd worden, zodat de cursist leert over de eigen situatie. Maatwerk wordt altijd in overleg met de klant afgestemd, wij richten de e-learning in op basis van jouw organisatie:

 • met foto’s en/of video’s van bedrijfspand(en);

 • met veiligheidsinstructies zoals die gelden binnen jouw organisatie;

 • en benoeming van risico’s zoals die binnen jouw bedrijf van toepassing zijn.

Ons e-learningsysteem is bijzonder geschikt voor kantoororganisatiesonderwijsinstellingen en jeugdzorginstellingen, maar kan in principe bij iedere organisatie worden geïmplementeerd.

Wat is de werkwijze om tot een maatwerk e-learning cursus voor BHV te komen?

 1. We beginnen met een uitgebreid intakegesprek over de inzet van de e-learning en een bijbehorend contentplan. Wij inventariseren hierbij ook welke bedrijfseigen risico’s, processen en procedures behandeld kunnen en moeten worden in ccbLearning. Op basis van deze informatie stellen wij het contentplan op.

 2. Oplevering door CCB van een gedetailleerd e-learning contentplan. Hierin wordt volledig beschreven en uitgewerkt welke modules in ccbLearning zullen worden aangemaakt.

 3. Oplevering eerste testversie in ccbLearning: Proof of concept.

 4. Testen door opdrachtgever en CCB.

 5. Eventuele aanpassingen na test door opdrachtgever.

 6. Verdere ontwikkeling van maatwerkprogramma.

 7. Oplevering door CCB van definitieve versie.

 8. Eerste cursisten volgen de e-learning.

 

Neem

contact

op

ccb groep

Poortland 43

1046 BD Amsterdam

020 - 5286889

ccb@ccb-groep.nl

Wij zijn open op werkdagen van

8:30 tot 17:00 uur