top of page
HOME
Vacatures

Fusie FAQ 

Met wie gaat CCB Groep fuseren?

CCB Groep gaat met Veiligheidspiramide de krachten bundelen en fuseren. Als CCB Groep bieden wij al ruim 15 jaar BHV- en EHBO cursussen en bijscholingen aan, zowel op onze locatie in Amsterdam als in-company door het hele land. Daarnaast zijn wij een adviesbureau op het gebied van Arbo en veiligheid. De afgelopen jaren heeft Veiligheidspiramide haar sporen verdiend voor veiligheid in de volle breedte. Van veiligheidsbewustzijn, risico-scenario’s tot weerbaarheid en opvang na traumatische gebeurtenissen. En uiteraard ook voor BHV-trainingen. Samen met Veiligheidspiramide bieden we een (nog) completer pakket aan en hebben wij nog meer slagkracht om innovaties te ontwikkelen voor klanten.
 

Wanneer is de fusie officieel?

De fusie is vanaf maandag 7 november 2022 officieel.
 

Waarom gaan CCB Groep en Veiligheidspiramide fuseren?

CCB Groep en Veiligheidspiramide willen met deze fusie elkaars sterkten gebruiken en hun dienstverlening verder verbreden. Door het samengaan ontstaat er meer slagkracht om samen verder te gaan innoveren en oplossingen voor klanten te ontwikkelen. Met de fusie wordt een grote stap gezet in de gezamenlijke ambitie om bestaande en nieuwe klanten nog beter én vooral breder te kunnen ondersteunen. Waarbij het persoonlijke contact en de korte lijnen zullen blijven bestaan. De klant zal altijd centraal (blijven) staan bij CCB Groep en Veiligheidspiramide!
Gezamenlijk kunnen wij meer investeren in vernieuwende concepten en verbetering van de dienstverlening, dit zorgt voor het continu blijven uitdagen van onze klanten. Ook de interne opleiding en bijscholing van instructeurs kan met deze fusie zowel op inhoudelijk niveau als qua didactische vaardigheden naar een hoger plan worden getild. Relaties kunnen blijven vertrouwen op de persoonlijke aandacht en service die ze gewend zijn. 

 

Wat ga ik merken van deze fusie?

Je kunt blijven vertrouwen op de persoonlijke aandacht en service die je gewend bent. 
Want met deze samenwerking blijven wij op dezelfde persoonlijke manier in contact staan met onze klanten, we kunnen klanten alleen nog beter van dienst zijn met nog meer kennis en ervaring. Gezamenlijk kunnen wij meer investeren in vernieuwende concepten en verbetering van de dienstverlening, dit zorgt voor het continu blijven uitdagen van onze klanten. Ook de interne opleiding en bijscholing van instructeurs kan met deze fusie zowel op inhoudelijk niveau als qua didactische vaardigheden naar een hoger plan worden getild.

 

Hoe zorgen jullie voor meer kennis en ervaring in het directieteam?

De drie eigenaren hebben ieder hun deskundigheid waardoor zij elkaar perfect aanvullen en versterken. Jan Hemmers (CCB Groep) heeft veel inhoudelijke kennis van veiligheid en BHV en is expert in de ontwikkeling van lesprogramma’s en het geven van trainingen. Deze expertises in combinatie met de kracht van de creatieve motor Johan van Tiggelhoven (Veiligheidspiramide) in het onderhouden en uitbouwen van klantcontacten en het bedenken van maatwerk oplossingen en Jaco Cornelissen (Veiligheidspiramide) als de strategisch en financieel expert met veel kennis van het schrijven en implementeren van aanbestedingsvoorstellen, maakt de perfecte match compleet.

 

Wordt het nu 1 bedrijf met een nieuwe naam?

Nee, beide sterke merken blijven naast elkaar bestaan want ieder label heeft zijn eigen kracht en unieke karakter die we door deze samenwerking verder versterken.
 

Hoe kan ik CCB Groep vanaf nu bereiken?

Je kunt CCB Groep zoals je van ons gewend was bereiken via: 020 - 528 6889 of ccb@ccb-groep.nl.
 

bottom of page