top of page
HOME
Vacatures

Vacature

(Junior) Planner
Werkweek: 28 - 36 uur

Standplaats: Amsterdam

CCB Veiligheidspiramide is eind 2022 ontstaan uit een fusie van CCB Opleidingen en Veiligheidspiramide. CCB Groep en Veiligheidspiramide, twee toonaangevende BHV-opleidingsinstituten, hebben hun krachten gebundeld en willen met deze fusie hun posities versterken en verder uitbreiden.

We bieden al ruim 15 jaar BHV- en EHBO cursussen en bijscholingen aan, zowel op onze eigen locatie in Amsterdam als in-company door het hele land. Daarnaast zijn we een adviesbureau op het gebied van Arbo en Veiligheid. We houden ons bezig met veiligheid in de volle breedte. Van veiligheidsbewustzijn, risico-scenario’s tot weerbaarheid en opvang na traumatische gebeurtenissen.

Met een team collega’s op kantoor en thuis, meerdere instructeurs in dienst en een groot netwerk van freelance instructeurs geven wij training aan ruim 20.000 cursisten per jaar. Verder hebben we adviseurs en accountmanagers die allerlei bedrijven bedienen op het gebied van veiligheid en gezondheid.

 

Door groei van het aantal opdrachten zoeken wij iemand die heel goed is in alle werkzaamheden rondom de planning van onze opleidingen en oefeningen.

 

Functieomschrijving:

De functie illustreren we aan de hand van zo maar een werkdag

 

De start van de dag is meestal het behandelen van aanvragen via e-mail. Dit kan een klant zijn die een extra BHV-training wil plannen voor zijn bedrijf. Je probeert dan zo goed mogelijk de wensen te inventariseren en daar een passende oplossing voor te vinden. Je kijkt hierbij of er een locatie beschikbaar is en welke instructeur het beste past bij deze klant. Eventueel moeten er ook andere zaken geregeld worden zoals lunch, een Lotus-slachtoffer (soort acteur welke een slachtoffer kan uitbeelden), een mobiele trainingsunit of instructiematerialen. Persoonlijk contact vinden we belangrijk, dus voor jou moet het heel natuurlijk voelen om de klant te bellen en nog wat details met hem/haar door te nemen.

 

In de mailbox kan ook een mail staan van een instructeur die een lesdag afzegt vanwege ziekenhuisopname, of een instructeur die lesmaterialen nodig heeft voor een bepaalde klant. Je maakt een afweging van de prioriteiten en je bepaalt welke acties er als eerste uitgezet dienen te worden. Je houdt hierbij een vaste structuur aan, maar kunt ook makkelijk schakelen indien er iets dringends tussen komt.

 

Later op de ochtend bekijk je de bezettingsgraad van de opleidingen voor de komende maand. Als je signaleert dat een opleiding te weinig inschrijvingen heeft, mag je deze annuleren en vervolgens zorgen dat alle gekoppelde acties uitgevoerd worden. Bij twijfel heb je er geen moeite mee om even met je leidinggevende af te stemmen voordat je de annulering doorvoert.

 

Uit alle planningswerkzaamheden volgen administratieve handelingen. Deze voer je nauwkeurig uit in ons planningsysteem (Chainwise). Je werkt procesgericht en bent ook in staat om deze processen te optimaliseren waar nodig.

 

Omdat we met een klein team zijn kan het ook voorkomen dat je je collega’s ook met andere taken even ondersteunt. Dit kan het klaarzetten van de lunch zijn, telefoon opnemen, lokalen klaarzetten of even de receptiebalie bemannen om cursisten te verwelkomen. We hebben ook internationale klanten, het is een pré als je goed Engels kunt spreken en schrijven. 


In de middag krijg je van je leidinggevende nog een aantal verzoeken binnen, van het plannen van een ontruimingsoefening tot het maken van een korte rapportage met alle inschrijvingen van een klant. Deze pak jij vervolgens direct en adequaat op. We zijn een bedrijf van korte lijnen en persoonlijke service, dit betekent dat onze relaties gewend zijn om op korte termijn resultaat te ontvangen.

Wat verwachten we van jou:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau

 • Bij voorkeur aantoonbare ervaring als planner

 • Goede kennis van Microsoft Office

 • Uitstekend beheersing van Nederlands (spreken en schrijven)

 • Goede beheersing van Engels is een pré (spreken en schrijven)

 • Bij voorkeur woonachtig in of rondom Amsterdam

Wat bieden wij:

 • Bruto maandsalaris van € 2.200 tot € 2.700 (op basis van 40-urige werkweek)

 • Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband

 • Werkweek van 28-36 uur

 • 6 weken vakantie per jaar

 • Pensioenopbouw

 • Vergoeding voor sportabonnement

 • Een fijne werkomgeving in een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan, waar de lijnen kort zijn en ad-hoc klantvragen snel kunnen worden behandeld.

CCB Veiligheidspiramide is een platte organisatie met een informele werksfeer met de mogelijkheid voor eigen persoonlijke ontwikkeling. We zijn nuchter, collegiaal, geïnteresseerd en mensgericht.

 

We leren je graag kennen!

 

Heb je vragen? Bel met Wilma Görtemöller (020 528 6889)

Solliciteren kan door een motivatie en CV te sturen naar nieuwecollega@ccb-groep.nl 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page