top of page

1 juli 2022 start de "summer school" instructeur BHV (NIBHV)

In 2 maanden opgeleid worden tot volledig instructeur BHV (brand, ontruiming én eerste hulp)? Dat is deze weer zomer mogelijk. Er zijn maar 8 cursusplaatsen, dus reageer snel!

Het succes van 2021 smaakt naar meer! Op 1 juli 2022 starten we voor de tweede keer met de opleiding tot combi-instructeur BHV. Wij doen dit om tegemoet te komen aan de grote vraag naar instructeurs. Geef je snel op want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.

Het is een gecombineerde opleiding instructeur BHV onderdeel brand en ontruiming samen met onderdeel BHV eerste hulp. Na het afronden van deze opleiding ben je gecertificeerd door het NIBHV om opleiding en herhaling BHV te verzorgen.


Normaal gesproken zijn het 2 gescheiden opleidingstrajecten van in totaal zo'n 18 dagen gedurende een half jaar. Het is nu mogelijk om in 2 maanden een verkort traject te doorlopen waarna je direct aan de slag kunt als gecertificeerd BHV instructeur.


De opleiding heeft 10 lesdagen, 1 huiswerkopdracht (thuis een les opnemen) en 3 examendagen, zie schema beneden. Er wordt veel lesvoorbereiding verwacht van elke deelnemer. Tussen 13 juli en 1 augustus 2022 zijn er geen lesdagen.

* Examendata zijn nog onder voorbehoud.


Algemene informatie

· Groepsgrootte is maximaal 8 personen.

· Prijs voor deze opleiding is: € 3.800. Dit is excl. BTW, maar inclusief alle kosten.

(normaal gesproken kosten beide instructeurs opleidingen samen zo'n €5.000)

· Indien nodig kunnen er online lessen gegeven worden via MS Teams. Je hebt als deelnemer dus een laptop met webcam en microfoon nodig.

· Vooropleiding is een geldig BHV diploma. Deze is eventueel ook bij ons apart te volgen. Inschrijven

Inschrijven kan via ons inschrijfformulier klik hier.


Zelfstudie

Er wordt veel inzet van de deelnemer verwacht. De deelnemer dient thuis theorie te bestuderen (via e-learning), lesplannen te schrijven en lessen voor te bereiden. De gemiddelde studiebelasting is meer dan 100 uur.


Diploma

Na het behalen van de examens, ontvangt de deelnemer het NIBHV certificaat "Instructeur Bedrijfshulpverlening'' voor het onderdeel brand en ontruiming én eerste hulp plus een instructeursnummer (bevoegdheid) van het NIBHV. De deelnemer is bevoegd om BHV opleiding en herhaling te geven.


Nascholing

Om de bevoegdheid als instructeur NIBHV te behouden dient de deelnemer elke 2 jaar

nascholing te volgen van 6 uur en in die periode ook 3 NIBHV gecertificeerde opleidingen te geven.


Vragen?

Bel ons via 020-528 6889 of mail via opleidingen@ccb-groep.nl.

161 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page