top of page

Veranderingen in gebouw CCB Groep

We hebben steeds meer cursisten in ons gebouw in Amsterdam. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar we merkten ook dat een aantal zaken moesten veranderen om optimale kwaliteit te blijven bieden.


1. Nieuw lunch concept:

Alle kleine tafeltjes en het lopend buffet hebben we weggehaald, in plaats daarvan heeft elk lokaal een eigen grote tafel en wordt de lunch per tafel geserveerd. Op deze manier heeft elke groep evenveel lekkere broodjes en het is gezelliger om als groep samen te zitten.

Ook vonden we het tijd voor een uitgebreidere lunch met meer gezonde opties. We zijn daarvoor een samenwerking aangegaan met een nieuwe cateraar: http://absolute-delicious.nl/. We gaan er vanuit dat onze bezoekers de nieuwe lunch kunnen waarderen!


2. Kantoren en werkplekken.

Om de groei in personeel op te kunnen vangen, hebben we de kantoren opengegooid, muren verplaatst en nieuwe werkplekken ingericht. Deze zijn nu compleet met elektrische “zit-sta bureaus”. Hierdoor hoeven we niet de hele dag te zitten achter onze pc. Meer afwisseling = gezondere collega’s 😉


3. Receptiebalie en koffiehoek

Later dit jaar volgt er een nieuwe receptiebalie en koffiehoek. We willen graag de mensen welkom heten als ze binnen komen en dat is lastig zonder een herkenbare ontvangstbalie. We gaan deze in de drukke tijden op de dag ook vast bemannen zodat cursisten met vragen direct naar ons toe kunnen stappen.

De koffiehoek wordt op een centrale locatie geplaatst met meer koffiemachines zodat de wachttijden in de pauzes korter worden.


4. Overige vernieuwingen:

  • Nieuwe telefooncentrale zodat we beter bereikbaar zijn en makkelijker meerdere bellers tegelijk aan kunnen.

  • Nieuwe airconditioning in lokaal en kantoren.

  • Nog een leuke activiteit voor de cursisten (en voor ons) in de pauze: tafelvoetballen! (wellicht een BHV voetbaltoernooitje in de toekomst?).
237 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page