top of page

Bijscholing instructeur EHBO gaat van start!

Vandaag lanceert het Nederlandse Rode Kruis samen met opleidingspartners BHV. nl en CCB Groep de bijscholing EHBO instructeurs 2019.


Het is voor instructeurs vanaf nu mogelijk in te schrijven voor een van de bijeenkomsten welke worden georganiseerd op locaties door heel Nederland. De Bijscholing heeft een verplicht karakter en dient voor het einde van het kalenderjaar 2019 door de instructeur te zijn bijgewoond.


Dit jaar heeft een instructeur bij het plannen de keuze voor een te volgen thema gedurende de bijscholing. Zo is te kiezen voor het thema Eerste Hulp bij Sport Ongevallen (EHBSO), welke in het verlengde ligt van de nieuwe EHBO Sport modules van het Rode Kruis. Het alternatief hierin is het thema Eerste Hulp aan baby’s en kinderen (EHAK), welke geldt als verdieping van de bestaande EHAK modules van het Rode Kruis. Het programma wordt aangevuld met het onderdeel Didactiek, bestaande uit het toepassen van diverse werkvormen, en een gezamenlijke lunch en heeft een duur van c.a. 5,5 uur.


Via de Rode Kruis webshop kun je vanaf nu de bijscholing 2019 plannen bij CCB of

BHV. nl, deze gaan van start op 1 mei 2019:


klik op 1 van deze links (opent in nieuw venster):

De kosten voor het bijwonen van de bijscholing bedragen € 115,- ex btw en worden voldaan aan de betreffende opleidingspartner. Indien u actief bent als vrijwillig instructeur en geen betaalde opdrachten vervult, dan komt u in aanmerking voor declaratie van de kosten van deze bijscholing. Wanneer u in aanmerking denkt te komen voor gehele of gedeeltelijke restitutie kunt u in december 2019 het Rode Kruis declaratieformulier invullen en insturen naar kwaliteit@redcross.nl. Uw aanvraag zal dan gecontroleerd worden en na goedkeuring wordt uw declaratie in behandeling genomen.


Heeft u interesse in In-company bijscholing mogelijkheden?

Ook dit is te realiseren voor groepen van minimaal 8 personen. Bent u met minder dan 8 personen? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden maar betaalt u voor 8 deelnemers.


Neem voor meer informatie contact op met

CCB Groep

T. 020-5286889

E. opleidingen@ccb-groep.nl

213 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page