top of page

FAQ: Corona en bhv/ehbo opleidingen

Beste lezer,


UPDATE 1-12: mondkapjesplicht in algemene ruimten

Wat betekent de "gedeeltelijke lockdown" voor onze trainingen en overige dienstverlening? We geven hierbeneden de antwoorden op veel gestelde vragen:


1. Vraag: gaat mijn bhv/ehbo training bij CCB nog door?

Ja, onze geplande trainingen gaan in principe nog door. Wij hebben alle mogelijke maatregelen getroffen om de cursisten in een veilige omgeving een cursus te laten volgen. Daarnaast is het aantal personen in een klaslokaal door ons beperkt tot 8 en valt daardoor ruim onder de beperking van 30 personen per ruimte (binnen).


Uiteraard gaan we flexibel om met de wensen van onze klanten. Indien onze klanten hun medewerkers liever geen cursus laten volgen, dan begrijpen we dat. Ook als jij als cursist zelf in deze tijd liever niet op pad gaat om een cursus te volgen, dan doen we daar ook niet moeilijk over.


Laat het ons altijd graag even weten via opleidingen@ccb-groep.nl of 020 - 528 6889


2. Moet ik een mondkapje dragen bij CCB?

Vanaf 1 december gaat de mondkapjes plicht in voor publieke ruimten. CCB Groep zal zich hieraan conformeren en verzoekt iedereen om in de verkeersruimten in het gebouw een mondkapje te dragen. Dat betekent bij binnenkomst en wanneer je door het gebouw loopt. Je mag je mondkapje weer af doen bij het betreden van een leslokaal of het praktijkhuis.


3. Vraag: ik heb verkoudheidklachten en/of koorts, maar mijn cursus start morgen, wat doe ik?

Als je gezondheidsklachten hebt zoals vermeld op de website van de overheid, meld je dan bij ons af en blijf thuis. Stuur een email aan: opleidingen@ccb-groep.nl

Wij zullen je cursusplaats kosteloos omboeken naar een andere datum.

LET OP: als je je niet afmeldt en afwezig bent, dan wordt je cursusplaats volledig aan je (organisatie) doorbelast.


4. Vraag: welke maatregelen heeft CCB getroffen in verband met corona (Covid-19)?

We hebben onze locatie zo ingericht dat elke cursist op een prettige manier les bij ons krijgt, zonder zich zorgen te moeten maken over zijn/haar gezondheid. Ook bij in-company trainingen proberen we zoveel mogelijk deze regels te handhaven:

  • Ons gebouw is zo ingericht om overal 1,5 meter afstand te houden tussen de aanwezige personen. Er zijn op diverse plekken desinfectiepunten aanwezig.

  • De groepen zijn verkleind naar maximaal 7 deelnemers per lokaal.

  • Wanneer er meerdere groepen in ons gebouw zijn, werken we met verschillende aanvangstijden om het persoonsverkeer zoveel mogelijk te spreiden.

  • Bij binnenkomst wordt je welkom geheten door onze receptie en wordt elke deelnemer verzocht om handen te desinfecteren en om de huisregels te lezen. Elke deelnemer wordt gevraagd of hij/zij gezondheidsklachten heeft.

  • Elke deelnemer heeft een eigen werkplek en middelen:

    • Eigen tafel, reanimatiepop, handschoenen, overig oefenmateriaal en desinfectiemiddelen.

  • Onze lunch wordt niet meer in de kantine geserveerd, maar elke deelnemer krijgt een eigen lunchtasje. Deelnemers die een dagdeel komen, ontvangen een tasje met gezonde snack (wrap, fruit en smoothie).

  • We verzoeken alle deelnemers zoveel mogelijk in het lokaal te blijven. Ook koffiedrinken en lunch of snack eten bij voorkeur in het lokaal.

  • Onze luchtbehandelingsinstallatie in de lokalen circuleert geen lucht, maar voert binnenlucht af en zuigt buitenlucht direct aan zonder vermenging van beide luchtstromen.

Heb je vragen? Stel ze gerust: 020 - 528 6889, opleidingen@ccb-groep.nl

 

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page