top of page
HOME
Vacatures

Vacature planner 

Veiligheid is een serieus thema. Of het dan saai moet zijn? Bij CCB Veiligheidspiramide vinden wij van niet. Wij verzorgen veiligheidstrainingen op maat bij een groeiende groep klanten. Op een vernieuwende en verrassende manier maken we jaarlijks zo’n 25.000 cursisten bewust en bereiden we ze zo goed mogelijk voor op reële veiligheidsrisico’s: prikkelend, afwisselend, met een hoog tempo en heel veel actieve momenten om zo veel mogelijk zelf te ervaren en te doen. Wil jij daar aan mee werken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!

 

Door groei van het aantal opdrachten zoeken wij een
ervaren planner

Zo ziet je werkdag er uit

Je begint je dag met het behandelen van aanvragen via e-mail. Dit kan een klant zijn die een extra BHV-training wil plannen voor zijn bedrijf. Je inventariseert de wensen en gaat op zoek naar een passende oplossing. Welke locatie is er beschikbaar en welke instructeur past het beste bij deze klant? Ook andere zaken zoals lunch, een Lotus-slachtoffer (acteur die een ziektebeeld of letsel nabootst), een mobiele trainingsunit of instructiematerialen regel jij als dat nodig is. Persoonlijk contact vind jij net als wij heel belangrijk. Je pakt dus gemakkelijk de telefoon om de details met de klant door te nemen.
In de mailbox kan ook een mail staan van een instructeur die een lesdag afzegt vanwege ziekenhuisopname, of een instructeur die lesmaterialen nodig heeft voor een bepaalde klant. Je maakt een afweging van de prioriteiten en je bepaalt welke acties je als eerste oppakt. Je werkt gestructureerd, maar kunt ook makkelijk schakelen als er iets dringends tussen komt.
Later op de ochtend bekijk je de bezettingsgraad van de opleidingen voor de komende maand. Als je signaleert dat een opleiding te weinig inschrijvingen heeft, annuleer je deze en zorg je ervoor dat alle aan dit besluit gekoppelde acties worden uitgevoerd. Bij twijfel overleg je even met je leidinggevende oordat je de annulering doorvoert. Uit alle planningswerkzaamheden volgen administratieve handelingen. Deze voer je nauwkeurig uit in ons planningsysteem (Chainwise). Je werkt procesgericht en kunt deze processen optimaliseren waar nodig.
Omdat we met een klein team zijn, ondersteun je je collega’s even als dat nodig is. Denk aan het klaarzetten van de lunch, het opnemen van de telefoon, het klaarzetten van de lokalen of het bemannen van de receptiebalie om cursisten te verwelkomen. 
In de middag ga je aan de slag met de klantverzoeken die je via je leidinggevende ontvangt: van het plannen van een ontruimingsoefening tot het maken van een korte rapportage met alle inschrijvingen van een klant. We zijn een bedrijf van korte lijnen en persoonlijke service. Dit betekent dat onze relaties gewend zijn aan een snelle en adequate behandeling.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau

 • Aantoonbare ervaring als planner

 • Goede kennis van Microsoft Office

 • Je werkt gestructureerd, kunt snel schakelen en bent service gericht

 • Je beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven) is uitstekend

 • We hebben ook internationale klanten; het is een pré als je je goed in het Engels kunt uitdrukken 

 • Je woont in of rondom Amsterdam

Wat bieden wij jou?

 • Uitdagende functie, 32 uur per week, verdeeld over 4 werkdagen

 • Plek in een gezellig team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor ontspanning en gezelligheid

 • Bruto maandsalaris van € 2.600 tot € 3.200 (op basis van 40-urige werkweek)

 • Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband

 • Woon werkvergoeding € 0,23 per kilometer (met maximum van € 100 per maand)

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 • 6 weken vakantie per jaar

 • Gunstige pensioenregeling

 • Vergoeding voor sport abonnement

 • We koppelen je aan een interne coach en helpen je op weg

Werken bij CCB Veiligheidspiramide

CCB Veiligheidspiramide staat voor veiligheid in de volle breedte. Naast BHV-trainingen kunnen klanten ook bij ons terecht als het gaat om veiligheidsbewustzijn, risico-scenario’s tot weerbaarheid en opvang na traumatische gebeurtenissen. Wij kijken verder dan de BHV-organisatie en betrekken alle medewerkers zodat ze weten wat ze moeten doen bij een calamiteit. Ons motto is dan ook ‘iedereen doet mee’. Dat geldt ook voor onze eigen mensen. We werken in een hecht team van 25 vaste collega’s en 60 flexibel inzetbare instructeurs. Samen zijn we verantwoordelijk voor kwaliteit en innovatie en pakken we de signalen van klanten en cursisten op. Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.veiligheidspiramide.nl en www.ccb-groep.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld. 

bottom of page