top of page

CCB Groep & Veiligheidspiramide organiseren de Nascholingsweek 2022 voor instructeurs

Bijgewerkt op: 4 nov. 2022Als instructeur moet je de actuele inzichten op het gebied van veiligheid effectief op cursisten kunnen overbrengen. Het bijhouden van je kennis en expertise is niet geheel vrijblijvend: om je certificaat als instructeur te behouden ben je verplicht nascholingen voor NIBHV (tweejaarlijks) en Rode Kruis (jaarlijks) te volgen.

Veiligheidspiramide en CCB groep in Amsterdam organiseren deze zomer daarom een nascholingsweek voor instructeurs. Op:

• Dinsdag 30 augustus

• Woensdag 31 augustus

• Donderdag 1 september • Vrijdag 2 september

kun je de door de NIBHV en Rode Kruis verplichte nascholingen bij ons volgen. Daarnaast bieden wij je verschillende verdiepende themaworkshops aan. Hiermee kun je je verder ontwikkelen en heb je extra bagage om je trainingen net wat uitdagender te maken.

De kosten voor de workshops zijn zo laag mogelijk gehouden en nemen één dagdeel (drie uur) van je tijd in beslag. Zo kun je bijvoorbeeld de verplichte jaarlijkse nascholing in de ochtend volgen en in de middag aan de slag gaan met een thema van jouw keuze.


Cursus overzicht 30 augustus - 2 september 2022:
Wij willen alle instructeurs die deelgenomen hebben aan de nascholingsweek van 2022, hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Wat een groot succes.376 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page