top of page

CCB Groep & Veiligheidspiramide bundelen krachten en fuseren!

Vanaf maandag 7 november 2022 gaan CCB Groep en Veiligheidspiramide fuseren. Beide sterke merken blijven naast elkaar bestaan, want ieder label heeft zijn eigen kracht en unieke karakter die we door deze samenwerking verder versterken.

Met deze fusie kunnen wij elkaars sterkten gebruiken en ontstaat er meer slagkracht om samen verder te gaan innoveren en oplossingen voor klanten te ontwikkelen. Door het samengaan wordt een grote stap gezet in de gezamenlijke ambitie om bestaande en nieuwe klanten nog beter én vooral breder te kunnen ondersteunen. Waarbij het persoonlijke contact en de korte lijnen zullen blijven bestaan.


Gezamenlijk kunnen wij meer investeren in vernieuwende concepten en verbetering van de dienstverlening, dit zorgt voor het continu blijven uitdagen van onze klanten. Ook de interne opleiding en bijscholing van instructeurs kan met deze fusie zowel op inhoudelijk niveau als qua didactische vaardigheden nog meer innoveren en verbeteren.

Relaties kunnen blijven vertrouwen op de persoonlijke aandacht en service die ze gewend zijn.

Completer pakket Wij bieden al ruim 15 jaar BHV- en EHBO cursussen en bijscholingen aan, zowel op onze locatie in Amsterdam als in-company door het hele land. Daarnaast zijn wij een adviesbureau op het gebied van arbo en veiligheid. De afgelopen jaren heeft Veiligheidspiramide haar sporen verdiend voor veiligheid in de volle breedte. Van veiligheidsbewustzijn, risico-scenario’s tot weerbaarheid en opvang na traumatische gebeurtenissen. En uiteraard ook voor BHV-trainingen. Samen bieden we een (nog) completer pakket aan en hebben we nog meer slagkracht om innovaties te ontwikkelen voor onze klanten.


Wij zijn trots op deze mooie samenwerking en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst!

Heb je vragen over de fusie?

Twijfel dan niet om even te bellen met jouw vaste contactpersoon.

Ook kun je de FAQ raadplegen voor meer informatie.

180 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page