top of page

Onze cursisten aan het woord

Wij als opleider zijn verantwoordelijk voor al het lesmateriaal, dat maken wij met veel plezier, maar wat zou CCB Groep zijn zonder haar cursisten? Zonder cursisten geen CCB Groep en daarom zetten wij onze cursisten graag in het zonnetje. Jullie feedback is van groot belang. We leren graag met en vooral van elkaar! Daarom sturen we jullie altijd onze enquête na afloop van een cursus. Als je deze invult maak je elke maand kans op een Bol.com bon ter waarde van vijftig euro. Gewoon zomaar, als bedankje voor jouw feedback, hoe leuk is dat?!

Dit zijn de maandwinnaars van mei, juni, juli en augustus. Wij vroegen onze winnaars om in het kort te vertellen wat zij van de door hen gevolgde training vonden:


Joop is verpleegkundige in een hospice. “De training met name de oefening met de plattegrond zette me weer goed aan het denken. Ondanks de beperkingen van het online lesgeven liep het geheel goed en was er best wel interactie.”


Machteld is Executive Secretary & Office Manager. “Wat ik fijn vond aan de online cursus is dat deze interactief was. Dus niet alleen maar luisteren maar ook vragen beantwoorden en een korte quiz. Hierdoor komt er ook vaak een discussie op gang en hier leer je veel van. Eigenlijk zou je vaker zo’n korte opfris cursus moeten kunnen volgen. Het was een goede presentatie en een rustige instructeur die duidelijke uitleg geeft. Leuk interactief gemaakt met de vragen. Ik vond het een goede invulling gedurende het Corona tijdperk.”

Eva is projectmanager. “Wat ik erg goed vond aan de training was dat het voelde alsof we er allemaal fysiek waren. Ik merkte, ondanks de online setting, weinig verschil met de eerdere training op jullie kantoor. Zelfs het naspelen van een kantoorsetting waar een brand is, ging online erg goed. Wat ik wel heel leuk vond aan de online training was de 'quiz' aan het einde. We werden allemaal toch erg fanatiek en wilden de beste zijn. Zo'n kleine competitiestrijd zo aan het einde van een paar uur luisteren en meedenken was erg leuk. Vanwege het thuiswerken heb helaas nog niets in de praktijk kunnen brengen.”

Khadija is werkzaam op school. “Deze cursus was online en je hoefde daarom niet te reizen. De les was effectief en de stof was erg duidelijk. Daarnaast was er voldoende ruimte voor uitleg en vragen.”


Wij zijn blij met alle feedback! Ja, ook met de kritische opmerkingen 😉. Ondanks dat wij maar één maandwinnaar hebben kijken wij goed naar alle informatie die wij binnen krijgen. Wij bedanken daarom iedereen voor het invullen van onze enquête.


Wij zien al onze cursisten graag terug tijdens onze praktijksessies, want ook die vaardigheden moeten we blijven oefenen!

113 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page